Nässjö Läkarhus

Vårdcentral i centrala Nässjö

Vårdcentralen Nässjö Läkarhus finns i centrala Nässjö och erbjuder dig snabb tillgång till sjukvård när du behöver det.

Vi finns i före detta Mariahemmet (Mariagatan 30). Vi har telefontider och god tillgänglighet till bokningsbara tider alla vardagar, och samabetar med Nässjö kommun för att erbjuda hemsjuvkård och palliativvård.

Våra mål är att ha proffesionellt bemötande, bästa tänkbara tillgänglighet, hög medicinsk kompetens och att du som patient skall känna dig trygg och nöjd hos oss.

Hos oss finns ett komplett primärvårdsutbud, vi har fullständig laboratorieservice där du kan lämna dina prover. Röntgen sker på Höglandssjukhuset i Eksjö. Vi har spetskompetens i form av specialiserade sjuksköterskor inom bland annat diabetes, astma, övervikt och andra riskfaktorer samt vaccinationer. Vi erbjuder även hjälp av rehabiliterings- och psykosocialt team med sjukgymnast, kurator, psykolog, arbetsterapeut, beteendevetare och rehabiliteringssamordnare. Teamarbete är en viktig del av vår verksamhet, genom att samarbeta flera kompetenser kan vi hjälpa dig som patient på bästa sätt.

Hela teamet har en sammansättning som garanterar hög kompetens så att vi kan hjälpa dig på ett professionellt sätt med livsstilsförändringar, hälsokontroller och utfärdande av olika intyg. Vi har även tillgång till medicinsk fotvård och dietist för diabetiker, reumatiker, överviktiga och övriga högt prioriterade grupper.

Via vår patientförening kan du ständigt påverka vår kvalitetsutveckling genom att på olika sätt lämna synpunkter på vår verksamhet. Om du vill kan patientföreningen i samarbete med vårdcentralen stödja din fysiska aktivitet. Patientföreningen ska även ordna kulturella insatser med hälsofrämjande syfte, som till exempel dans- och konstterapi, danstävlingar, utflykter, patientskola i olika frågor, hälsofrämjande promenader och tävlingar baserade på hälsokultur.

Friskvård med stora bokstäver…

Med andra ord ett professionellt omhändertagande på en plats där det dessutom ska vara roligt att vara kund!

Nässjö Läkarhus, passion för kvalitet.

Nässjö Läkarhus är ett dotterbolag till Carballos Klinic AB, för mer information om moderbolaget besök hemsidan: www.carballosklinic.se

Läkare – Sjuksköterskor – Sjukvårdsassistenter

Alejandro Carballo2_scaled_FULL.JPG

Alejandro Carballo
Läkare

Jag drivs av tanken om att en ny form av organisation inom primärvården är det absolut bästa i nuläget med vår nutida distriktsläkarbrist och utökad primärvårdsansvar. Här ligger den preventiva medicinen och en utökad patientdelaktighet i vården i centrum.

SEH3905copy-fd0b22118770c585a35a84d21e4fa012-160x160.jpg

Luis Carballo
Läkare

Specialist inom kirurgi och utbildar sig samtidigt till allmänspecialist. Mig möter du också på mottagningen på Nässjö Läkarhus.

Ahmed Fahad1_scaled_FULL.JPG
Ahmed Fahad
PT-Läkare

Mig träffar ni mest på mottagningen här på Nässjö Läkarhus
Shadi Naasan3_scaled_FULL.JPG
Shadi Naasan
PT-Läkare
Specialist inom kirurgi från Syrien.
Påväg mot min svenska legitimation arbetar jag bl.a på mottagningen på Nässjö Läkarhus, men till största del läkarmottanging via hembesök för äldre/sköra och SÄBO
poulina2_scaled_FULL.JPG

Poulina Gunninge
Psykiatrisjuksköterska

Jag har sedan 2010 jobbat på Nässjö Läkarhus och har ansvarat för telefonrådgivning, NADA, samtalsbehandling mm. Jag kommer göra mitt yttersta för att stödja dig i dina behov.
Eddie S2_scaled_FULL.JPG

Eddie Sandström
Sjuksköterska, Barnmorska, Samtalsterapeut

Jag har lång erfarenhet av arbete inom sex och samlevnad. Har under flertalet år arbetat i Stockholm och för några år sedan flyttade jag ner till Småland igen. Jag jobbar både på KK i Eksjö och på Nässjö Läkarhus.

img-sm w100
Monica Eckerström
Sjuksköterska/vårdsamordnare
anna W2_scaled_FULL.JPG

Anna Wijkström
Sjuksköterska

Jag är företagssköterska och arbetar även med livsstilsförändring. För det måste man kunna lyssna och vinna människors förtroende, och det har jag lärt mig genom åren.

Malin Eidehall2_scaled_FULL.JPG

Malin Eidehall
Adminsitrativ enhetschef

Jag är en glad och trevlig person, som gillar utmaningar. Jag är ambitiös och lättlärd men strävar alltid efter att bli bättre.

SEH3900copy-025cf2be9f985fbb3346537a63bc6672-160x160.jpg

Ana Carballo
Läkarstudent

Erfarenheter kring primärvård som byggts upp kliniskt på Nässjö Läkarhus. Har jobbat sedan starten 2010. Studerar nu till läkare och arbetar här när studierna tillåter. Mig träffar ni på mottanging på Nässjö Läkarhus.

Ida Schill1_scaled_FULL.JPG
Ida Schill
Läkarassistent
Jag arbetar en hel del administrativt inom koncernen, men ni träffar även mig på Astma/KOL mottagning, 24t blodtrycksmätningar och Audiometrier.
 
Lima Luchian1_scaled_FULL.JPG
Lima Luchian
Sjukvårdsassistent
Mig träffar ni på i receptionen och ibland även inne på laboratoriet.
 
Agneta Edenborg2_0_scaled_FULL.JPG

Agneta Edenborg
Diplomerad Kostrådgivare

Diplomerad kostrådgivare sedan 2018.

img-sm w100
Frida Roos
Kurator
img-sm w100
Zandra Ljunggren 
Rehabassistent, rehabsamordnare,rehabkoordinator.

Jag är noggrann, positiv och är lätt att få förtroende för. Min styrkor är att jag är tillgänglig för patienten, lugn och tydlig.

Mig möter du ofta i team med vår sjukgymnast, men även i sjukskrivningsprocesser. 
Elin Gustavsson1_scaled_FULL.JPG
Elin Gustavsson
Ekonomiassistent

Har ni problem med era fakturor, är jag den som gärna hjälper till.
 

Rehabenheten och Psykosociala

Agneta Edenborg1_scaled_FULL.JPG

Agneta Edenborg
Beteendevetare

Har mångårig erfarenhet av samtalsbehandling och har även erfarenhet av att ha arbetat inom företagshälsovård. Mitt arbetssätt innefattar att tillsammans med patienten fokusera på att hitta tanke- och beteendemönster som skapar och vidmakthåller problem, såsom känslor av nedstämdhet, ångest och olika stressproblem och testa nya sätt att vara, tänka och agera, som fungerar bättre. Påbörjade även min resa till att bli diplomerad kostrådgivare 2017 och blev nu klar 2018.

nlh2-71be8c42fca4aa8f9718ffd180fc4839-160x160_1.jpg

Uppköpt
Arbetsterapeut

Mångårig erfarenhet som arbetsterapeut både från kommunalverksamhet och primärvård.

Malin Lundberg2_scaled_FULL.JPG

Malin Lundberg
Rehabsamordnare

Jag jobbar som verksamhetssamordnare och ansvarar för planeringen av kliniken tillsammans med VD:n. I botten är jag utbildad till legitimerad sjukgymnast vilket även har lett till att jag utbildat mig vidare som koordinator inom rehabilitering och sjukskrivning.

anna W2_scaled_FULL.JPG

Anna Wijkström
Sjuksköterska med samtalsterapi

Malin Lundberg2_scaled_FULL.JPG

Malin Lundberg
Sjukgymnast

img-sm w100

Zandra Ljunggren

Administration

Alejandro Carballo2_scaled_FULL.JPG

Alejandro Carballo
VD

Jag drivs av tanken om att en ny form av organisation inom primärvården är det absolut bästa i nuläget med vår nutida distriktsläkarbrist och utökad primärvårdsansvar. Här ligger den preventiva medicinen och en utökad patientdelaktighet i vården i centrum.

Malin Lundberg2_scaled_FULL.JPG

Malin Lundberg
Verksamhetssamordnare

Jag är en glad och trevlig person, som gillar utmaningar. Jag är ambitiös och lättlärd men strävar alltid efter att bli bättre.

Malin Eidehall2_scaled_FULL.JPG

Malin Eidehall
Administrativ enhetschef

Jag är en glad och trevlig person, som gillar utmaningar. Jag är ambitiös och lättlärd men strävar alltid efter att bli bättre.

blur-charity-collaboration-1493374_scaled_FULL.jpg

Patientförening

Via vår patientförening kan du ständigt påverka vår kvalitetsutveckling genom att på olika sätt lämna synpunkter på vår verksamhet. Om du vill kan patientföreningen i samarbete med Nässjö Läkarhus stödja din fysiska aktivitet. Patientföreningen ska även ordna kulturella insatser med hälsofrämjande syfte, som till exempel danstävlingar, utflykter, patientskola i olika frågor, hälsofrämjande promenader och tävlingar baserade på hälsokultur. Kontakta oss genom att maila till nassjolakarhus@lj.se.

Nässjö Läkarhus patientförening heter Vikariklubb.

Mer information om patientföreningen finner du på.

distriktslakarmottagning1_8.jpg

Carballos Grupp

Carballos Klinic AB bedriver högkvalitativ och effektiviserad hälso- och sjukvård och satsar helhjärtat på forskning och utveckling med patienten i centrum. Vi vill förbättra sjukvården så att patienten får bästa möjliga stöd i sin hälsa. Vår breda kompetens inom sjukvård, företagshälsovård och hälsovetenskap hjälper oss att på bästa sätt stödja den individ som utnyttjar våra tjänster. Företaget ägs av familjen Carballo-Pino och har sitt säte i Jönköping/Nässjö.